Skip to main content Skip to search

Hva sier kundene våre?

EDH UTLEIE AS har brukt Balanse Økonomi som regnskapsfører gjennom mange år og vi er meget fornøyd med jobben de gjør. Meget servicevennlige, ryddig og pliktoppfyllende. Regnskapet er ukentlig ajour, som gir oss meget god oversikt og god kontroll på økonomien. De har en særs profesjonell tilnærming i alle saker og de gjør det med et hyggelig glimt i øyet.
Balanse Økonomi har våre varmeste anbefalinger.

Terje Edh, Daglig leder, EDH Utleie ASTerje Edh, Daglig leder, EDH Utleie AS / http://www.edh.no/

Det viktige for meg er å ha en regnskapsfører som er profesjonell og ryddig. Det er virkelig Balanse Økonomi. Anbefales!

May Britt Jarneid, Daglig leder, MB-designMay Britt Jarneid, Daglig leder, MB-design / https://www.mb-design.no/

Veldig profesjonelle, trivelige og blide jenter, og jeg føler meg trygg og ivaretatt på aller beste måte! Anbefales på det varmeste 🙂

Jan-Tore Stien, Daglig leder, Jan-Tore Stien ASJan-Tore Stien, Daglig leder, Jan-Tore Stien AS

Her er ingen spørsmål for dumme, og i tillegg tar jentene seg alltid tid til meg og min lille enmannsbedrift. De «passer på» meg, slik at alt som skal leveres inn blir levert i tide. I tillegg tar de i bruk den nyeste teknologien slik at jeg sparer masse tid. Beste regnskapskontor i området!

Britt Edvardsen, Daglig leder, Bris Konsult ASBritt Edvardsen, Daglig leder, Bris Konsult AS / http://www.briskonsult.no/